Informace k náhradnímu termínu závodu

Přípravy náhradního termínu závodů 19. a 20. října běží naplno a během tohoto týdne se událo několik věcí a vyšla spousta informací:

  • Byly založeny nové stránky závodů v systému ORIS (kvalifikace, finále) a byly otevřeny přihlášky. Nový termín přihlášek (první a jediný!) je do pátku 11. října. Právo startu se řídí soutěžními dokumenty, případně schválenými výjimkami.
  • Vklady zaplacené pro původní termín budou přeneseny na nový termín, případné přeplatky budou vráceny po skončení termínu přihlášek. Na požádání (pište na lenca.kreckova@gmail.com) je samozřejmě možné vrátit uhrazené vklady již dříve, před koncem přihlášek.
  • Byl zveřejněn aktualizovaný rozpis závodu. Změnil se samozřejmě termín závodu a termín přihlášek. Důležitou informací je ale posun startů 00 obou dní o půl hodiny dříve, než se plánovalo na září (kvůli kratšímu dni), tedy v 11:30 v sobotu a 9:00 v neděli.
  • Na nové stránky v ORISu jsme přidali také předběžné parametry tratí.
  • V nabídce zůstává možnost objednání ubytování v tělocvičně ZŠ Boženy Němcové v Zábřehu (na zemi, vlastní spacák a karimatka, sprchy k dispozici) a to na noci z pátku na sobotu a ze soboty na neděli.
  • Pokud bude třeba, zajistíme dětskou školku nebo parkování pro autobusy. Pokud chcete těchto služeb využít, dejte nám to prosím vědět objednání bezplatných doplňkových služeb v ORISu.
  • Objednat předem si můžete v ORISu také hlavní jídla na oba dny. Nabídku jsme oproti září drobně obměnili – pokud nemáte rádi guláš, tak teplé rizoto (ve variantě s masem nebo bez masa) v říjnu jistě oceníte více než studený těstovinový salát. Nabídku, ceny a alergeny jsme aktualizovali v tomto článku. Kromě možnosti objednávky se bude v aréně samozřejmě volně prodávat i další jídlo (předpokládanou nabídku najdete také v článku), ale chcete-li mít jistý svůj pozávodní guláš nebo rizoto, využijte objednávky.

Pořadatelé


Partneři závodu


Partneři ČSOS